måndag 9 april 2012

Spårträning

Idag fick vi ett sms från vår spårtränare där hon talade om att hon var sjuk och att hon inte kunde komma, men vi fick också instruktioner på vad vi skulle göra på dagens träning. Väl framme på träffplatsen delade vi in oss i grupper och hjälptes åt att lägga spår till varandra. Anna la ett spår till Dimma och mig. Det blev 100 meter rakt fram med en burk med köttbullar ca 60-70 meter in i spåret. Jag var lite fundersam om Dimma ville fortsätta att spåra vidare efter belöningen men det var juh inga problem, näsan i backen och jobbade lugnt och metodiskt fram. Hon tog vinkeln och spårade på, någonstans efter 40-50 meter hade Anna lagt en burk till med köttbullar och där hade hon också tappat sin handske vilket Dimma markerade först. Därefter fortsatte spåret med kamptrasan i slutet vilket Dimma blev överlycklig över. Här följer lite bilder på dom övriga deltagarna.


Baloo på väg in i spåret med lill husse.

Baloo har hittat en belöning i spåret.


Anna på väg in till spårstart med Casper, Baloos husse Magnus följer med eftersom det var han som la spåret.

Casper är ivrig och vill jobba... nuuuuuu...


Casper jobbade väldigt snabbt men också bra i spåret.



Casper & matte Anna

Helene och Kingston

Gunnel

Lars och Rocky


Alexis & Emil

Dimma

Lars & Rocky

Emil

Dimma & Anna

Alexis & Emil

3 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har! Och vilka fina bilder!! Kul att se oss i action så att säga. Ja snabb var han min lilla C måste jobba på att sakta ner honom lite;)

    Vi ses snart i spårskogen!

    Anna

    SvaraRadera
  2. Så glad att du börjat blogga igen! Kul att följa träningen här också :).

    SvaraRadera
  3. Tack Anna! Nästa gång måste vi lägga ett längre spår till C så att han får känna sig nöjd efter spåret :0) Fast nästa gång vi ses blir det väl på Sergels Torg, får nog bli gången efter.

    Carin, ja det känns roligt att blogga igen, och skall försöka skriva lite om träningen här oxå :0)

    Kramen till er!

    SvaraRadera